Bureau Bloem ben ik, Louise van der Voort, samen met professionals uit diverse disciplines die ik om me heen verzameld heb. Tot 2000 werkte ik als assistent export- manager. De functie paste goed bij mijn oorspronkelijke opleiding, HEAO International Management, maar totaal niet bij mij.

Ik ben gaan onderzoeken welk werk bij mij past en waarom. Dat blijkt werk te zijn met mensen die in beweging komen, passend werk vinden en behouden en re-integratie. In de 10 jaar dat ik op dit terrein werkzaam ben, was ik actief als trainer, als jobcoach en als vestigingsmanager.

Sinds 2011 ben ik werkzaam als arbeidsdeskundige en inmiddels ben ik geregistreerd en gecertificeerd. Ik werk zelfstandig omdat ik het belangrijk vind om onafhankelijk professioneel advies te kunnen geven, als spin in het web tussen werkgever en werknemer.

foto Louise klein

Waarom dit bij mij past? Het gebied van “mens en werk” vind ik het leukste dat er is. Ik ken zowel de rol van werkgever als werknemer, heb veel kennis van de huidige arbeidsmarkt en wet- en regelgeving, een gezonde kijk op het functioneren van werknemers en zoek altijd naar de juiste oplossing.

Bovendien werk ik graag met mensen. Ieder mens is uniek en kleurrijk. Als mensen in beweging komen, zie ik altijd groei en bloei. Toen ik een naam zocht voor mijn bedrijf, kwam daarom onmiddellijk de associatie met bloemen. Vandaar de naam Bureau Bloem.